Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık kalmak

Rüyada karanlık kalmak

Rüyada karanlık kalmak onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, kindar olacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık kalmak gördüyseniz:

  • Ev alım-satımı, taşınmak, evinizi yenilemek, iyi bir ev arkadaşı, kiralık ev ya da kiracı bulmak açısından farklı olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada karanlık içinde kalmak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta yalnız kalmak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yerde kalmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta kalmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işarettir.

Rüyada karanlık odada kalmak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zifiri karanlıkta kalmak kederinin dağılacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalet eder.

Rüyada karanlık yerde kalmak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık yolda kalmak azap çektiğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments