Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak tabak görmek

Rüyada parlak tabak görmek

Rüyada parlak tabak görmek maddi imkânlarının artacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine rivayet eder.

Rüyada parlak tabak gördüyseniz:

  • Kayıplar veya imajınızı olumsuz etkileyebilecek olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada parlak tabak görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına rivayet eder.

Rüyada parlak göz görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak giysi görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada parlak tırnak görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine yorulur.

Rüyada parlak kapı görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil parlak taş görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada parlak tepsi görmek makbul olan şeylere, şansının ve kısmetinin kapanacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada parlak cami görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments