Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytinlik satın almak

Rüyada zeytinlik satın almak

Rüyada zeytinlik satın almak maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işarettir.

Rüyada zeytinlik satın almak gördüyseniz:

  • Herkese vuran genel bir etki altındasınız.

Rüyada zeytin satın almak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, korkularından kurtulacağına inanılır.

Rüyada zeytin satın aldığını görmek rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, doğru kararların alınacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytinlik satın almak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulur.

Rüyada yeşil zeytin satın almak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah zeytin satın almak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işinde yükseleceğine, doğru karar veremeyeceğine işarettir.

Rüyada birinden zeytin almak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çuvalla zeytin görmek hayatının da zorlaşacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine işaret eder.

Rüyada zeytin ezmesi yemek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments