Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zeytin aldığını görmek

Rüyada yeşil zeytin aldığını görmek

Rüyada yeşil zeytin aldığını görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere kendilerini gerçekte olduklarından daha önemli hissettirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada yeşil zeytin aldığını görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytin aldığını görmek sorunların gittikçe artacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada zeytin satın aldığını görmek hasretlerin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil zeytin yemek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, yol kat edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil zeytin topladığını görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil zeytin yıkamak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, hem hayatının kurtulacağına yorulur.

Rüyada yeşil zeytin çekirdeği görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, çevresinin genişleyeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil zeytin ayıklamak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments