Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zeytin satın almak

Rüyada yeşil zeytin satın almak

Rüyada yeşil zeytin satın almak çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil zeytin satın almak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada yeşil zeytin satın almak kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, hayattan her istediğini alacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına delalet eder.

Rüyada siyah zeytin satın almak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin satın almak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Rüyada zeytinlik satın almak haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada zeytin satın aldığını görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada toplanmış yeşil zeytin görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin satmak her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin yemek görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments