Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vasıta görmek

Rüyada vasıta görmek

Rüyada vasıta görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, ilerleyemeyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada vasıta gördüyseniz:

  • Sağılığınızı veya ticari konuları ilgilendiren başlıklar aniden kendi kendine düzelebilir.

Rüyada vasıta görmek sevindirici haberler alınacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağır vasıta görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vasıta beklemek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada vasıta kaçırmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine işarettir.

Rüyada vasıtaya binmek duygularının karşılıklı olacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments