Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vasıtaya binmek

Rüyada vasıtaya binmek

Rüyada vasıtaya binmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, makamını kaybedeceğine, kötü günlerin biteceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada vasıtaya binmek gördüyseniz:

  • Biraz daha politik olmanızda fayda var.

Rüyada vasıtaya binmek hayırlı bir döneme girileceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağır vasıta görmek yeni iş kollarına girileceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada vasıta görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına inanılır.

Rüyada vasıta beklemek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada vasıta kaçırmak yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta ata binmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mercedes arabaya binmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, araba alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada jandarma arabasına binmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments