Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin çekirdeği görmek

Rüyada zeytin çekirdeği görmek

Rüyada zeytin çekirdeği görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerinin bollaşacağına, kendisine gelemeyeceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine alamet eder.

Rüyada zeytin çekirdeği gördüyseniz:

  • Bir konuyla alakalı olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz.

Rüyada zeytin çekirdeği görmek çok hayırlı haberler alacağına, umduklarını bulamayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet eder.

Rüyada zeytin çekirdeği yemek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada zeytin çekirdeği ekmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, düzeninin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin çekirdeği görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada çekirdeksiz zeytin yemek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah zeytin çekirdeği görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işaret eder.

Rüyada zeytin çekirdeği dikmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına delalettir.

Rüyada zeytin çekirdeği kırmak kendisini üzen konuların kapanacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments