Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin çekirdeği ekmek

Rüyada zeytin çekirdeği ekmek

Rüyada zeytin çekirdeği ekmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, edilen duaların tutacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada zeytin çekirdeği ekmek gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek bir durumu aydınlatabilmek veya gerçeklere ulaşabilmek için üzerine gitmeniz gerekebilir.

Rüyada zeytin çekirdeği ekmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah zeytin çekirdeği görmek maddi olanaklarının artacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil zeytin çekirdeği görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet eder.

Rüyada zeytin ve zeytin çekirdeği görmek durulacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada zeytin çekirdeği yuttuğunu görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada zeytin çekirdeği görmek ağız tadının yerinde kalacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada çekirdeksiz zeytin görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çekirdeksiz zeytin yemek yüzünün eskisi gibi güleceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments