Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin çekirdeği dikmek

Rüyada zeytin çekirdeği dikmek

Rüyada zeytin çekirdeği dikmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, şöhretli biri olunacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, sağlık sorunlarının artacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zeytin çekirdeği dikmek gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada zeytin çekirdeği dikmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin çekirdeği görmek hayallerinin söneceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin çekirdeği yuttuğunu görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada siyah zeytin çekirdeği görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, imkânların günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin çekirdeği ekmek kafa dağıtacağına, onları rahat ettireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işaret eder.

Rüyada çekirdeksiz zeytin yemek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalet eder.

Rüyada zeytin çekirdeği görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına delalettir.

Rüyada zeytin çekirdeği yemek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments