Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı ağacı sulamak

Rüyada kayısı ağacı sulamak

Rüyada kayısı ağacı sulamak karşılıksız bırakmayacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kayısı ağacı sulamak gördüyseniz:

  • İş birlikleri yoluyla büyüyebilir, sevgilinizle ilişkilerinizde fikir çatışmalarına dayalı bir gelişim yaşayabilir veya fazlasıyla birbirinizin üzerine düşebilirsiniz.

Rüyada kayısı ağacı sulamak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada kayısı ağacından kayısı toplamak karamsarlığa düşeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kayısı ağacı budamak işlerinde atılıma geçeceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada çiçek açmış kayısı ağacı görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta kayısı görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, önemli işlere imza atacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta kayısı toplamak keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, istediği noktalara ulaşacağına inanılır.

Rüyada kayısı ağacına çıkmak huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına rivayet eder.

Rüyada kayısı ağacı ekmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments