Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla ağaç sulamak

Rüyada hortumla ağaç sulamak

Rüyada hortumla ağaç sulamak yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, saygın biri haline geleceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortumla ağaç sulamak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım gerektiren olaylarda beklenmedik durumlar oluşabilir.

Rüyada hortumla ağaç sulamak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla yerleri sulamak sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ev sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla çiçek sulamak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada hortumla çimleri sulamak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortumla bahçe sulamak mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortumla etrafı sulamak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalettir.

Rüyada hortumla ev sulamak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine yorulur.

Rüyada hortumla duvar sulamak hayırlı kişilerle tanışılacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments