Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin ağacı ekmek

Rüyada zeytin ağacı ekmek

Rüyada zeytin ağacı ekmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin ağacı ekmek gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, eğitim, bilişim, hukuk, ticaret, medya, elektrik elektronik veya ulaştırma başlıklı konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Rüyada zeytin ağacı ekmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına delalet eder.

Rüyada zeytin ağacının yıkıldığını görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin ve ağacı görmek hafif ve iyi hissedeceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işarettir.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin toplamak sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının artacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, işlerin ters gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı kesmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine delalettir.

Rüyada zeytin ağacı dikmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işarettir.

Rüyada zeytin ağacı altında oturmak eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments