Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin ağacı dikmek

Rüyada zeytin ağacı dikmek

Rüyada zeytin ağacı dikmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, kötü günleri geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı dikmek gördüyseniz:

  • Bazı konular hassasiyet gerektiriyor.

Rüyada zeytin ağacı dikmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, hane içine ay doğacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada zeytin fidanı dikmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada zeytin çekirdeği dikmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zeytin fidesi dikmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytin dikmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, ticaretinin de hızlanacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine delalettir.

Rüyada zeytin ağacı kesmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan zeytin toplamak elde bulunan imkânların artacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta siyah zeytin görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments