Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin ağacının yıkıldığını görmek

Rüyada zeytin ağacının yıkıldığını görmek

Rüyada zeytin ağacının yıkıldığını görmek saygınlığının artacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, afiyette olacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, hayırlı bir evlat olacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin ağacının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda arkadaşlarınızın etkisi büyük olabilir.

Rüyada zeytin ağacının yıkıldığını görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine inanılır.

Rüyada zeytin ağacı altında oturmak bereketli ve hayırlı olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada ağaçta siyah zeytin görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin yemek onların güvenini sarsacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacında zeytin görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada zeytin ağacı tarlası görmek çok iyi işler yapılacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalettir.

Rüyada zeytin ağacından zeytin yemek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada zeytin ağacı dikmek kimse ile tartışmayacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments