Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin dikmek

Rüyada zeytin dikmek

Rüyada zeytin dikmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, hedeflerini tutturamayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, duraklama yaşanacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin dikmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada zeytin dikmek borçlarının kalmayacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada zeytin fidanı dikmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada zeytin çekirdeği dikmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada zeytin fidesi dikmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada zeytin ağacı dikmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına yorulur.

Rüyada kuru zeytin dalı görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin zeytin yediğini görmek onlar sayesinde kalkınacağına, hak yiyeceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bal ve zeytin görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments