Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli bir kolye takmak

Rüyada değerli bir kolye takmak

Rüyada değerli bir kolye takmak çok büyük zararlar edileceğine, huzurun bozulacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada değerli bir kolye takmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanız gerekiyor.

Rüyada değerli bir kolye takmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine yorulur.

Rüyada değerli kolye takmak her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada değerli kolye görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Rüyada değerli kolye bulmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, umutsuz olacağına inanılır.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, hayatın tadına varacağına yorulur.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada değerli taş takmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet etmektedir.

Rüyada değerli yüzük takmak girişimlerde bulunacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments