Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli yılandan kaçmak

Rüyada zehirli yılandan kaçmak

Rüyada zehirli yılandan kaçmak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zehirli yılandan kaçmak gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin ya da yapılan anlaşmaların bazılarının artık bir değeri kalmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada zehirli yılandan kaçmak çok güzel günler ile karşılaşacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli yılan sokması görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zehirli siyah yılan görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak günah işlemekten korunacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan zehiri görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine delalettir.

Rüyada yılan zehiri içmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada zehirli sarı yılan görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehirsiz yılan görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments