Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli yılan görmek

Rüyada zehirli yılan görmek

Rüyada zehirli yılan görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine delalettir.

Rüyada zehirli yılan gördüyseniz:

  • Hangi türden olursa olsun, gerilimli durumdaki bütün ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada yılanın zehirini çıkarmak rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine inanılır.

Rüyada zehirli yılan sokması görmek arkadaştan görülecek faydaya, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada yılanın zehirini almak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan zehiri içmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada zehirli siyah yılan görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına işaret eder.

Rüyada zehirsiz yılan görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada yılan zehiri emmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli yılan tutmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments