Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli yılan sokması görmek

Rüyada zehirli yılan sokması görmek

Rüyada zehirli yılan sokması görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zehirli yılan sokması gördüyseniz:

  • Yakınen tanımadığınız kişilerle bilgi paylaşmanız kayıplara neden olabilir, güvendiğiniz kişilere yakın durun.

Rüyada zehirli yılanlar görmek bereketin ve verimin olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına yorulur.

Rüyada zehirli siyah yılan görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, maddi açıdan ferahlamaya, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına alamet eder.

Rüyada zehirli yılandan kaçmak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, pişman olacağına delalet eder.

Rüyada yılanın zehirini aktığını görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehirli yılan tutmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, hayırlı işlerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada yılandan zehirlenmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, yaşamına renk geleceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın zehir attığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments