Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın zehirini aktığını görmek

Rüyada yılanın zehirini aktığını görmek

Rüyada yılanın zehirini aktığını görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, anne baba duası alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın zehirini aktığını gördüyseniz:

  • Şikayetlerinizi yüksek sesle dile getirmeniz gerilimi arttırabilir.

Rüyada yılanın zehirini aktığını görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, kişinin bundan zarar göreceğine işarettir.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah zehirli yılan görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zehirli siyah yılan görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yılan zehiri görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına alamet eder.

Rüyada zehirli yılan sokması görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, işlerinin duracağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada yılandan zehirlenmek şöhret ve itibar kazanacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın zehirini almak sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments