Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli süt içmek

Rüyada zehirli süt içmek

Rüyada zehirli süt içmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zor zamanların sona ereceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada zehirli süt içmek gördüyseniz:

  • Ticari işlerinizi veya yaratıcı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz, harekete geçmeden önce iki kere düşünün.

Rüyada zehirli süt içmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zehirli süt görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, ayrıcalık elde edeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehir içmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan zehiri içmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare zehiri içmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine alamet eder.

Rüyada zehirli su içmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, tövbelerin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada çilekli süt içmek maddi kolaylığa ulaşacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada çiğ süt içmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments