Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehir içtiğini görmek

Rüyada zehir içtiğini görmek

Rüyada zehir içtiğini görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada zehir içtiğini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyler öğrenmeniz ciddi düşünceler içinde olmanız da olasıdır.

Rüyada birinin zehir içtiğini görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, alışveriş yapacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına delalettir.

Rüyada zehir içtiğini görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada zehir içip kusmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hap içip zehirlenmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, yeni bir iş bulacağına işarettir.

Rüyada zehirli yemek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada biri tarafından zehirlendiğini görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada zehir emmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada zehirli ot yemek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, eğleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments