Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun zehirlendiğini görmek

Rüyada oğlunun zehirlendiğini görmek

Rüyada oğlunun zehirlendiğini görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, engellerden kurtulacağına, itibarının ve makamının artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına delalettir.

Rüyada oğlunun zehirlendiğini gördüyseniz:

  • Ani çıkışlar yapmak, ani karar değişiklikleri veya bağlantıları atmak, ipleri kopartmak, ilişkileri bitirmek türünde kopartıcı etkiler ya da beklenmedik durumları tetikleyen etkiler devrede olabilir.

Rüyada oğlunun zehirlendiğini görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehirli ok görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine inanılır.

Rüyada zehirli meyve yemek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, manevi olarak da yıpranacağına delalettir.

Rüyada zehirlenip kusmak sorunlarına da çözümler bulacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işarettir.

Rüyada dumandan zehirlenmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine alamet eder.

Rüyada zehir kusmak problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin zehirlendiğini görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli elma görmek işlerinin tutacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kişinin her daim iyi anılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments