Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli kaplumbağa görmek

Rüyada zehirli kaplumbağa görmek

Rüyada zehirli kaplumbağa görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, şansının hep açık olacağına, hikmete kavuşacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli kaplumbağa gördüyseniz:

  • Fazla gayret göstermeniz gereken bir işi çevrenizin kıskançlığını uyandırabilecek kadar parlak bir şekilde bitirebilirsiniz.

Rüyada zehirli kaplumbağa görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehir emmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli su görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine delalettir.

Rüyada yılandan zehirlenmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehir kusmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada zehirli yemek görmek rahata kavuşacağına, durgun giden işlerin açılacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına inanılır.

Rüyada zehir tükürmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli mantar görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments