Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerinin zehirlendiğini görmek

Rüyada birilerinin zehirlendiğini görmek

Rüyada birilerinin zehirlendiğini görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birilerinin zehirlendiğini gördüyseniz:

  • Daha az denenmiş yollardan gitmekten veya az seyahat edilen yerlere ziyaretten kaçmamalısınız.

Rüyada birilerinin zehirlendiğini görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada zehirli fare görmek rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mantardan zehirlenmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işarettir.

Rüyada biri tarafından zehirlendiğini görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sobadan zehirlenmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehirli balık görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada fare zehiri görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli hayvan ısırması görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments