Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli buğday görmek

Rüyada zehirli buğday görmek

Rüyada zehirli buğday görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli buğday gördüyseniz:

  • Hukuki, sağlıkla ilgili veya maddi konularda sezgileriniz size yol gösterebilir.

Rüyada zehirli buğday görmek ondan faydalanacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada zehir yemek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada zehirli hayvanlar görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, çok hayır duası alacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada başkası tarafından zehirlenmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan zehiri emmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehirleyerek öldürmek çok sorunlu günler geçireceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli meyve yemek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından zehirlenmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments