Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli çiçek görmek

Rüyada zehirli çiçek görmek

Rüyada zehirli çiçek görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada zehirli çiçek gördüyseniz:

  • Sabah saatleri gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Rüyada zehirli çiçek görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehirli fare görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, rızkın çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehirlenip kusmak yönetici olacağına, bir yandan cenaze olacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına delalettir.

Rüyada zehirli yılan tutmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işarettir.

Rüyada zehirleyerek öldürmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada zehir içmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada mantardan zehirlenmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, büyük borçlar alınacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine inanılır.

Rüyada siyah zehirli yılan görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments