Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehir içip kusmak

Rüyada zehir içip kusmak

Rüyada zehir içip kusmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, hayatını ailesine adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehir içip kusmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya önceden üzerinde anlaşılmış şeylerde yeni düzenlemeler yapmak veya bazı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada zehir içip kusmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehirlenip kusmak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada zehirlenmek kusmak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına rivayet eder.

Rüyada zehir kusmak büyük bir ferahlık yaşanacağına, namının yürüyeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine alamet eder.

Rüyada zehir içtiğini görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada birinin zehir içtiğini görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada hap içip zehirlenmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada rakı içip kusmak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments