Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıflamış olduğunu görmek

Rüyada zayıflamış olduğunu görmek

Rüyada zayıflamış olduğunu görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada zayıflamış olduğunu gördüyseniz:

  • Kirada oturuyorsanız, komşularınız türlü problemler yaratabilir veya kardeş ya da kuzenlerin sorunlarıyla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada yakınını zayıflamış görmek rahat edeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, işlerin yolundan çıkacağına yorulur.

Rüyada insanı zayıflamış görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızını zayıf görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını zayıflamış görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına delalettir.

Rüyada zayıf not almak şartlarının da zenginleşeceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine delalet eder.

Rüyada birinin çok zayıf olduğunu görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine yorulur.

Rüyada zayıf olduğunu görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments