Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf olduğunu görmek

Rüyada zayıf olduğunu görmek

Rüyada zayıf olduğunu görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada zayıf olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizi en iyi şekilde yapmalısınız.

Rüyada eşini zayıflamış görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, insanların afiyet bulacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada bir insanı çok zayıf görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, statü atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, resmi bir göreve getirileceğine rivayet eder.

Rüyada kişiyi zayıflamış görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada zayıflayan birini görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kocasını zayıflamış görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, moralinin bozulacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada zayıflamış insan görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada birini zayıf görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments