Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını zayıflamış görmek

Rüyada yakınını zayıflamış görmek

Rüyada yakınını zayıflamış görmek zenginliği bulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalettir.

Rüyada yakınını zayıflamış gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilir, işe daha keyifli şekilde gitmenin yollarını arayabilir veya iş saatlerinizi farklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada yakınını zayıflamış görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babayı zayıf görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına delalettir.

Rüyada eşini zayıflamış görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kocasını zayıflamış görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına inanılır.

Rüyada babayı zayıf görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını zayıf görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf olduğunu görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasını zayıflamış görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, saygısını toplayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments