Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıflamış kadın görmek

Rüyada zayıflamış kadın görmek

Rüyada zayıflamış kadın görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, yokluk içine düşeceğine delalettir.

Rüyada zayıflamış kadın gördüyseniz:

  • İş yerinizde belirecek tatsızliklara hazır olmalısınız.

Rüyada zayıflamış kadın görmek hedeflerine ulaşacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zayıf kadın görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına tabir olunur.

Rüyada insanı zayıf görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesini zayıf görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına inanılır.

Rüyada kişiyi zayıflamış görmek kendine geleceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada kendini zayıf görmek iyi şartlarda yaşayacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments