Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişiyi zayıflamış görmek

Rüyada kişiyi zayıflamış görmek

Rüyada kişiyi zayıflamış görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kişiyi zayıflamış gördüyseniz:

  • Bir çok konuda kompleks yapabilirsiniz.

Rüyada kişiyi zayıflamış görmek hep dinç ve genç kalacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zayıf kişi görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi zayıflamış görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sorunlarından arınacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi zayıf görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kişiyi zayıf görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına işarettir.

Rüyada bir kişiyi zayıf görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini çok zayıflamış görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments