Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf not aldığını görmek

Rüyada zayıf not aldığını görmek

Rüyada zayıf not aldığını görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, yanlış bir karar verileceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, helal kazanç elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıf not aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı kurabilir ya da bazı işleri yapmanızın asıl nedeni olabilir.

Rüyada zayıf not aldığını görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına tabir olunur.

Rüyada karnede zayıf not görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına yorulur.

Rüyada zayıf not almak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada zayıf not görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada sınavdan zayıf not almak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yüksek not aldığını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada sınavda iyi not aldığını görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, giderileceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işaret eder.

Rüyada not aldığını görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments