Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnede zayıf not görmek

Rüyada karnede zayıf not görmek

Rüyada karnede zayıf not görmek sağlığın bozulacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada karnede zayıf not gördüyseniz:

  • Baskıcı olmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada karnede zayıf not görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada zayıf karne görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, işinde başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada karnede zayıf görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevap işleyeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun karnesini görmek hayatının alt üst olacağına, sermayesinin çoğalacağına, onun zamanını çalacağına inanılır.

Rüyada karne aldığını görmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada karnede takdir almak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına tabir olunur.

Rüyada karne görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çek karnesi görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments