Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavdan zayıf not almak

Rüyada sınavdan zayıf not almak

Rüyada sınavdan zayıf not almak itibarın ve makamın yükseleceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine delalet eder.

Rüyada sınavdan zayıf not almak gördüyseniz:

  • Oluşan bir pozisyon, göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Rüyada sınavdan zayıf not almak işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, anne baba ile ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada zayıf not almak başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada karnede zayıf not görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kolaylıklara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada zayıf not görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zayıf not aldığını görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına inanılır.

Rüyada sınavda yüksek not aldığını görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınav notunu öğrenmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işarettir.

Rüyada sınavdan iyi not aldığını görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments