Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf not görmek

Rüyada zayıf not görmek

Rüyada zayıf not görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada zayıf not gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini ödemek zorunda değilsiniz.

Rüyada zayıf not aldığını görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada sınavdan zayıf not almak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada zayıf not almak kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada karnede zayıf not görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada zayıf not görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada not yazmak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine rivayet eder.

Rüyada not aldığını görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulur.

Rüyada not görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments