Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi zayıflamış görmek

Rüyada sevgiliyi zayıflamış görmek

Rüyada sevgiliyi zayıflamış görmek söz ve yetki sahibi olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, gelir elde edeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ticaret hayatına atılacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, büyük zararlar getireceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi zayıflamış gördüyseniz:

  • Başlamak istediğiniz bir proje için kendinize yer açabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi zayıflamış görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi zayıflamış görmek sevinçli bir hayat süreceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada insanı zayıflamış görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada birini zayıflamış görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zayıf deve görmek başarıya giden yollarının açılacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zayıf insan görmek gönlünce bir hayat süreceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı zayıflamış görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınavdan zayıf almak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments