Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini zayıf görmek

Rüyada başka birini zayıf görmek

Rüyada başka birini zayıf görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada başka birini zayıf gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarının seni hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısın.

Rüyada başka birini çok zayıflamış görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına inanılır.

Rüyada başka birini zayıflamış görmek fırsatların elden kaçacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birini zayıf görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret eder.

Rüyada dersten zayıf almak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insanı zayıflamış görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, verimliliğinin de artacağına, ağız tadının bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek eğlenceli günler geçireceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölen birini zayıf görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zayıf olmak amaçlarına ulaşmaya, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments