Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıflamış olmak

Rüyada zayıflamış olmak

Rüyada zayıflamış olmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada zayıflamış olmak gördüyseniz:

  • Herşey sizi sinirlendirebilir veya moralinizi bozabilir.

Rüyada kendini zayıf görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına delalettir.

Rüyada düşmanını zayıf görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, rahata kavuşacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıf fare görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Rüyada çok zayıf olmak sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok zayıf insan görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına işarettir.

Rüyada başkasını çok zayıflamış görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına işarettir.

Rüyada babasını zayıf görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments