Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zamansız kar görmek

Rüyada zamansız kar görmek

Rüyada zamansız kar görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, kıtlığın meydana geleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, kısmetlerin azalacağına işarettir.

Rüyada zamansız kar gördüyseniz:

  • Ya da partneriniz yeni maddi kaynaklar bulabilir.

Rüyada zamansız yağan kar görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada zamansız kar görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, kasasının daha çok para dolacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski zamanları görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, müjdeli haberler alacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada zamanda yolculuk yapmak bir şeyden sorumlu tutulduğuna, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine yorulur.

Rüyada başka zamana geçmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada saat zaman görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments