Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat zaman görmek

Rüyada saat zaman görmek

Rüyada saat zaman görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına yorulur.

Rüyada saat zaman gördüyseniz:

  • Pratik uygulanabilir düşünceler üreteceksiniz.

Rüyada saat zaman görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada gelecek zamanı görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işaret eder.

Rüyada yakın zamanda öleceğini görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine alamet eder.

Rüyada istediğin zaman uçmak çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, daha zengin hale geleceğine delalet eder.

Rüyada zamansız meyve görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır küs olduğun birini görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada eski zamanda yaşamak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabanı görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments