Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zamanı görmek

Rüyada zamanı görmek

Rüyada zamanı görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete tabir olunur.

Rüyada zamanı gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemeli, yapılacak yeniliklerin planlarınızı daha da iyi bir platforma taşıyabileceğine odaklanmalısınız.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin birini görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, durgun giden işlerin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski zamanları görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada zamanda yolculuk görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına işaret eder.

Rüyada osmanlı zamanını görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, aksiliklerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına inanılır.

Rüyada her zaman aynı kişiyi görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, kazancın sürekli artacağına, helal rızka kavuşacağına işaret eder.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek tüm keyfinin kaçacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments