Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zamanda yolculuk görmek

Rüyada zamanda yolculuk görmek

Rüyada zamanda yolculuk görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada zamanda yolculuk gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilir veya yeni bakış açıları geliştirerek ilişkilerinize ivme kazandırabilirsiniz.

Rüyada zamanda yolculuk görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada zaman yolculuğu yapmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine tabir olunur.

Rüyada zaman yolculuğu görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada zamanda yolculuk yapmak çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada zamanda yolculuk etmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada öleceği zamanı bilmek durulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski zaman görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments