Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada osmanlı zamanını görmek

Rüyada osmanlı zamanını görmek

Rüyada osmanlı zamanını görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, afiyette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada osmanlı zamanını gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen olaylar çok ümit verici olabilirler.

Rüyada zaman görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır küs olduğun birini görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yakın zamanda ölen birini görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalettir.

Rüyada zamanda ileri gitmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına delalettir.

Rüyada öleceği zamanı öğrenmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada zaman yolculuğu görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada zamanın hızlı geçtiğini görmek hayalkırıklığı duyacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments