Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zamanı geri almak

Rüyada zamanı geri almak

Rüyada zamanı geri almak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, aşının da çoğalacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada zamanı geri almak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni ev, yeni bir yer, yeni bir plan veya aklınıza gelen her ne ise siz yerine yerleştirin zamanıdır.

Rüyada zamanı geri almak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalettir.

Rüyada zamanda geriye gitmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz birini görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına delalet eder.

Rüyada istediği zaman uçtuğunu görmek mal kayıpları da yaşayacağına, küfürlü söze, sevap işleyeceğine, dua alacağına delalet eder.

Rüyada zaman belirtmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada her zaman eski sevgiliyi görmek işlerin kara geçeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, zararının büyük olacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sıkıntılarının artacağına, geride bırakacağına inanılır.

Rüyada zaman makinesi görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments