Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediği zaman uçmak

Rüyada istediği zaman uçmak

Rüyada istediği zaman uçmak hayırlı bir eşe, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada istediği zaman uçmak gördüyseniz:

  • Eski bir meslektaş ya da arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz ya da ani gelişmeler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada istediğin zaman uçmak işinize ve hanenize bereket geleceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada istediği zaman uçmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına delalet eder.

Rüyada istediği zaman uçtuğunu görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına tabir olunur.

Rüyada uçmak istemek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada zaman makinesi görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada öleceğin zamanı duymak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, malvarlığının artacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine inanılır.

Rüyada öleceği zamanı öğrenmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments