Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zabıta görmek

Rüyada zabıta görmek

Rüyada zabıta görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına delalettir.

Rüyada zabıta gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen işinizi veya sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada zabıta olduğunu görmek her daim Allah yolunda olacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, anne baba duasının alınacağına yorulur.

Rüyada zabıta dövmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zabıtadan kaçmak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada zabıtalar görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına inanılır.

Rüyada zabıta kıyafeti görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada zabıta kıyafeti giymek her konuda şansın yaver gideceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada zabıta memuru görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada zabıta arabası görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, suç işleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments