Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün yarıldığını görmek

Rüyada yüzünün yarıldığını görmek

Rüyada yüzünün yarıldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, yanlış bir karar verileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün yarıldığını gördüyseniz:

  • Evinizi ya da duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada yüzün yarısını görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada yüzünün yarısını siyah görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün yarıldığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada denizin yarılmasını görmek yalnız kalınacağına, geniş bir ev satın alacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine tabir olunur.

Rüyada vücudun yarısını görmek hakkını alacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada yarı yolda kalmak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşı yarılmak ekmeğin ve paranın da artacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yolun yarıldığını görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments